Bakü Devlet Üniversitesi Taban Puanları 2024

YKS 2024 Bakü Devlet Üniversitesi taban puanları ve kontenjanları sayfasına hoş geldiniz. Bu sayfadan YKS (TYT veya AYT) ile öğrenci alan Bakü Devlet Üniversitesi bölümlerinin taban puanları ve kontenjanlarına ulaşabilirsiniz.

Bakü Devlet Üniversitesi YKS ile toplam 20 öğrenci alıyor. Üniversitede önlisans bölümü bulunmuyor. AYT ile öğrenci alan fakültelerin kontenjanı ise toplam 20 adet.

Bakü Devlet Üniversitesi AZERBAYCAN’ın Bakü şehrinde kurulu bir üniversitedir. Üniversitenin denklik yada Türkiye’ de geçerlilikle ilgili herhangi bir sorunu yoktur. Tercilerinizde yer vermeden önce AZERBAYCAN ve Bakü şehrinin yaşam koşulları, barınma olanakları ve üniversitenin öğrenim ücretlerini detaylıca incelemenizi öneririz.

Bakü Devlet Üniversitesi Taban Puanları 2024

BİRİM BÖLÜM PT KNT TAVAN TABAN
Sosyal Bilimler ve Psikoloji Fakültesi Psikoloji (ÜCRETLİ) EA 15 298,67270 228,28868
Uluslararası İlişkiler ve Ekonomi Fakültesi Uluslararası İlişkiler (ÜCRETLİ) EA 5 275,67144 207,55470

YKS Bakü Devlet Üniversitesi taban puanları ve kontenjanları tablosundaki ve sayfadaki kısaltmaların anlamı:BİRİM: Bölümün bağlı olduğu fakülte yada yüksekokul adı. PT: Bölümün YKS puan türü. KNT: Bölümün kontenjan sayısı. TAVAN: Bölümün en yüksek puanı. TABAN: Bölümün taban puanı. İÖ: İkinci Öğretim. AÖ: Açık Öğretim. UE: Uzaktan Öğretim. MTOK: Mesleki ve Teknik Ortaöğretim kurumları kontenjanı. KKTC: KKTC uyruklu öğrenci kontenjanı.

Üniversite Taban Puanları4 Yıllık Taban Puanları2 Yıllık Taban PuanlarıAçıköğretim Taban Puanları

Bu sayfadaki Bakü Devlet Üniversitesi taban puanları YKS 2023 yerleştirme sonuçlarından alınmıştır. 2024 YKS tercih işlemlerinde bu sayfadaki Bakü Devlet Üniversitesi taban puanları geçerli olacaktır. Tercih yaparken ÖSYM kılavuzunu dikkate alın. Eğitim dili belirtilmeyen bölümlerin dili Türkçe’dir. Öğretim türü belirtilmemişse normal öğretimdir. Puanları sıfır olan bölümlerin kontenjanı dolmamış veya ilk defa öğrenci alıyor demektir.

2024UNI2024YURTDISI
Yorumlar (0)
Yorum Ekle