KYK Wifi Giriş Yapma

Bu yazıda KYK wifi giriş yapma işlemi ve KYK giriş sayfasında karşılaşılan sorunların çözümünü anlatacağız. KYK wifi giriş yapmak için doğrulama sayfası üzerinden TC kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yapmanız gerekir. Ancak pek çok durumda bu sayfada sorunlarla karşılaşmak ve giriş yapamamak muhtemeldir. Burada sırasıyla yapmanız ve yapmamanız gerekenleri anlatacağız.

KYK Wifi Doğrulama Sayfası Açılmaması

KYK wifi giriş yapmak için doğrulama sayfasının açılmaması karşılaşılan en yaygın sorundur. Doğrulama sayfası ile ilgili bilmeniz gereken en önemli konu bu sayfa yalnızca KYK Wifi’ ye sağlıklı bir şekilde bağlandığınızda açılır. Wifi ye bağlıysanız doğrulama sayfasını açmak için buraya tıklayın!

Öncelikle KYK Wifi ağına bağlandığınızdan emin olunuz. Bunun için mobil bağlantınızı kapatın. Cihazda VPN yada benzeri uygulamalar aktifse kapatıp ve doğrulama sayfasını açmayı deneyin. Son olarak Chrome tarayıcısının en güncel sürümünü kullandığınızdan emin olun.

KYK Wifi Giriş Yapamama

Yukarıdaki tüm uyarılara dikkat ettiniz ancak doğrulama sayfasını açamadınız yada giriş yapamadıysanız son olarak kontrol etmeniz gereken bilgisayarınızın kablosuz ağ sürücüdür. Diğer ağlara normal bir şekilde  bağlanıyor olabilirsiniz, ancak kablosuz sürücüsünden kaynaklanan sorunlar nedeniyle KYK wifi ağına bağlantıda sorun yaşamanız çok olası. Sürücüyü kaldırıp tekrar kurmayı, güncelleme geldiyse güncel sürümü yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Maksimum Giriş Hakkınız Doldu Uyarısı

KYK wifi de her kullanıcı aynı anda yalnızca 1 cihaz ile bağlanabilir. Eğer kullandığınız cihazdan çıkış yapmadan başka bir cihazla giriş yapmaya çalışırsanız maksimum giriş hakkınız doldu hatası ile karşılaşırsınız. Bu durumda önceki cihaza dönüp KYK wifi çıkış yapma işlemini yapmalı daha sonra giriş yapmayı denemelisiniz.

Ayrıca çıkış yapmadan wifi bağlantısını keserseniz, 3G’yi açarsanız tekrar wifiyi açtığınızda bu uyarı ile karşılaşırsınız.

Kullanıcı Aktif Değil Uyarısı

KYK wifi ye giriş yapmak isterken kullanıcı aktif değil hatası ile karşılaşabilirsiniz. Bu sistemin otomatik bir şekilde hesabınızı pasifleştirdiği anlamına gelir. İdareye başvurarak hesabınızı aktif hale getirebilir ve tekrardan kyk wifi giriş yapabilirsiniz.

Kullanıcı Adı veya Şifre Hatalı

Eğer e-devlet üzerinden şifrenizi ilk defa oluşturduğunuzda giriş yapmaya çalışırken “kullanıcı adı veya şifre hatalı” uyarısı alıyorsanız bu sorun 2-3 saat içerisinde kendiliğinden çözülecektir. Hesabınız ve oluşturduğunuz şifrenin wifi sistemine aktarılması biraz zaman alır, sonrasına KYK internetini kullanmaya başlayabilirsiniz.

Eğer daha önce kullandığınız şifreniz ile giriş yaparken bu hata ile karşılaşıyorsanız bu sistemden kaynaklı bir sorundur. Muhtemelen tüm kullanıcılar bu hata ile karşılaşıyordur. Sistemdeki aksaklık giderildiğinde giriş yapma sorunuda çözülmüş olacaktır.

Şifrenizi doğru girdiğinizden eminseniz ve KYK wifi giriş yapmak istediğinizde bu hata ile karşılaşıyorsanız bir kaç saatlik bekleme süresinden sonra normal bir şekilde giriş yapabileceksiniz. Bu durumda yapmanız gereken bir şey yoktur.

Buraya kadar KYK wifi giriş yapma sayfasında karşılaşılan sorunları ve çözümlerini anlatmaya çalıştık. Eğer giriş yaparken karşılaştığınız başka sorunlar varsa yorum yazarak sorularınızı bize ulaştırabilirsiniz.

KYKkyk wifikyk wifi girişkyk wifi giriş yapma
Yorumlar (161)
Yorum Ekle
  • Selçuk

    Merhaba, oturum aç diyor ama beyaz ekran geliyor bi türlü de kulanıcı adım ve şifremi yazacak sayfa gelmiyor iki gündür bu şekilde.Cihazım casper via G1 plus

  • Admin

    Merhaba, ilk yorum geldiğinden beri bende bu sorunu inceliyorum. Muhtemelen SSL sertifikasının süresi doldu ve tatil olduğu için ilgilenecek kimse yok. Çözüm için şunları deneyebilirsiniz.

    1-) Cihazın tarihini 1-2 gün öncesine alıp giriş yapmayı deneyin,
    2-) Mozilla gibi tarayıcılarda bu hata ekranında “gelişmiş seçenekler” düğmesine tıklayıp engellemeyi kaldırmasını deneyebilirsiniz.

    Deneyip sonucu bizimle de paylaşın lütfen.

  • Zeyneo

    Oturum aç diyor, tıkliyorum daha sonra bi yazı çıkıyor, bu kuruluşun ssl güvenliği güvenli değil, saldırganlar şifrenize fotoğraflarınıza ve kart bilgilerinize ulaşmak istiyor olabilir yazıyor ne yapmalıyım

    • Admin

      Merhaba, kullandığınız cihazın tarih/saati doğru mu kontrol edin. Değilse düzeltin.

  • zeki

    yurttan 7 ay önce kayıtımı sildirmiştim .. kyk wifi sisteminde adlı kullanıcınız pasifleştirilmiştir,bilginize mailini aldım bu nedendir.

    • Admin

      Eğer hesabınızı bir arkadaşınız kullanmadıysa önemli bir yok. Muhtemelen uzun süredir kullanılmadığı için sistem hesabı pasifleştirmiştir.

    • zeki

      peki bunu öğrenmem için kimi aramam lazım.. Hesabımı başkası kullandıysa bi sorun olurm mu…

    • Admin

      Yurda gidip wifi sisteminden sorumlu memurla görüşüp sistemden kaydınızın silinmesini isteyebilirsiniz. Şifrenizi kimseyle paylaşmadıysanız muhtemelen bir sorun yoktur.

  • Selami

    Kyk wifiye direk bağlanıyor oturum açma sayfası çıkmıyor ve internet erişimi olmadığı için google dan giriş yapamıyorum

    • Admin

      Bağlantı sorunu olmadığına emin olun. Bağlantıda sorun yoksa adresi adres satırına yazarak sayfaya ulaşmaya çalışın.

  • İdil

    Merhaba. Kyk wifi sayfası yüklenmiyor sorun nedir?

    • Admin

      Muhtemelen yoğun saatlerde yaşanan geçici bir sorun. Çözülmediyse daha detaylı bir şekilde yazarsanız yardımcı olmaya çalışabiliriz.

  • Doğan Güneş

    KYK giriş ekranı gelmiyor. Wifi’da sınırlı erişim yazıyor.

    • Admin

      Sınırlı erişim genelde geçici bir problemdir. Eğer düzelmediyse hangi cihazda bu sorunu yaşadığınızı cevap alarak gönderirseniz çözümü için yardımcı olmaya çalışabiliriz.

  • EMRE

    Telefonum LG G4 beat ve giriş sayfasına yönlenemiyorum.Pc den baglanabiliyorum.

    • Admin

      Merhaba, telefonunuzdan Ayarlar > Gelişmiş Ayarlar > Yedekle ve Sıfırla > Ağ Ayarlarını Sıfırla menüsünden wifi ayarlarını sıfırlayıp cihazı kapatıp açtıktan sonra bağlanmayı deneyebilirsiniz.

  • İrem

    Merhaba,
    KYK wifiye giriş yapmaya çalışırken sürekli sayfa bulunamadı yada sayfaya ulaşılamıyor gibi uyarılarla karşılaşıyorum . Yukarıda yazılı olanların hepsini yaptım düzelmiyor ne yapabilirim ?
    Daha önceden problem yaşamadan giriyorum şimdi neden olmuyor acaba ??

    • Admin

      Merhaba, bu yazdığınız hatalar genelde kısa süreli ve geçici hatalardır. Eğer düzelmezse kullandığınız cihaz hakkında bilgiler veren yeni bir yorum yazın, sorunun ne olabileceğine bakalım.

  • Esra

    Iyi gunler ilk sifremi aldim kayit ol sayfasindaki her yeri dolduruyorum ancak e posta hatalidir diyor ne yapmam gerekiyor

    • Admin

      E-devlet sistemindeki onaylı eposta adresini girmeniz gerekiyor. Bazen onaylı epostayı girdiğiniz halde hata verebilir, bu durumda başka bir cihazla, mümkünse bilgisayardan yapmayı deneyin.

  • Simge

    Merhaba admin. WiFi buluyor fakat internet bağlantısı Yok uyarısı alıyorum ne yapabilirim

    • Admin

      Merhaba, bu sorunu bilgisayarda yaşıyorsanız DNS değişikliği, VPN yada Proxy aktif olup olmadığını kontrol edin, varsa kaldırın. Denemek için internet dağıtıcı cihazın yakınına giderek bağlanmayı da deneyin.

  • Gökhan

    Merhaba ben giriş sayfasından herşeyi olması gerektiği gibi yapıyorum fakat ne hata ne de başka bir uyarı vermeden beni tekrar giriş sayfasına yönlendiriyor bir kaç kere üst üste kullanıcın adımı ve şifremi yazdım ama her seferinde beni tekrar giriş paneline yönlendiriyor nasıl çözebilirim
    Teşekkürler.

    • Admin

      Başka bir tarayıcıdan deneyebilirsin, kullanıcı adı – şifre hatalı mesajı geliyor olabilir, şifreyi doğru girdiğine emin ol. Varsa başka bir cihazdan giriş yapmayı dene, tarayıcıdan kaynaklı bir sorundur muhtemelen.

  • Furkan

    Gün içinde bazen giris yapip interneti kullanıyorum fakat bazen kykwifi bağlantısı şuanda sınırlı hatasi aliyorum 1 2 saat sonra anca bağlantı kurabiliyorum. Çözümü nedir neden sınırlı hatası alıyorum başkaları bu problemi yaşamıyor

    • Admin

      Merhaba, bir çok bilgisayar modelinde bu sorunla sıkca karşılaşılıyor. Sorun genelde kyk interneti ile alakalı değil, bilgisayar ve sürücüleri ile alakalı. Eğer bilgisayarda bu sorunu yaşıyorsanız “markası + sınırlı bağlantı sorunu” diye google araması yaparak çözüm bulabilirsiniz. Genel çözümler ağ ayarlarının değiştirilmemiş yani varsayılan ayarlarda olması ve sürücü güncellemesidir. Eğer telefonda bu sorunu yaşıyorsanız ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin.

  • Funda Aydın

    Sifremi unuttuğum icin 5 gün önce yeniledim idareden yeni şifre verdiler .Sistemde aktif görünüyorsun sorun yok diyorlar ama sürekli olarak şifre yanlış uyarısı alıyorum.Sifre yeniledigimden beri sisteme giriş yapamıyorum.

    • Admin

      2 ihtimal var, ya yeni verilen şifreyi yanlış giriyorsunuz yada şifrenizi sıfırlamadılar. Sorumlu memura tekrar başvurup, verdikleri şifre ile giriş yapamadığınızı ve (doğru giriyorsanızda) şifrenizi tekrar sıfırlamalarını isteyin. Oradan ayrılmadan yeni şifre ile giriş yapıp şifrenin doğruluğunu kontrol edin.

    • Funda Aydın

      Yanlış girmiyorum bundan eminim . sifresini unutan,ilk giriş şifresi alan herkese aynı sifreyi veriyorlar. Mail geldi sifreniz değiştirilmiştir diye.2 ihtimalde degil maalesef hicbir yerden giris yapamiyorum görevli memur sistemsel hata vardir düzelir deyip yolluyor

    • Admin

      Sistemden kaynaklı bir sorun olması muhtemel ama şifre sıfırlama maili geldiği durumda 5 gün sürmemesi lazım. Yurtta bu sorunu yaşayan başka arkadaşların da varsa onlarla birlikte tekrar başvurabilir ve bu sorunun yaygın bir sorun olduğunu çözülmesi gerektiğini anlatabilirsiniz.

  • Deniz

    Merhaba admin. Ne kadar giris yapmaya çalışırsam sürekli şifre veya kullanıcı adı yanlış diyor. Şifremi gidp değiştirdim de yine aynı şifre yanlış diyor. Ne yapmam lazım yardımcı olur musun?

    • Admin

      İdareden şifre değiştirdiğinize göre sistemde bilgileriniz var demekki. Cihazdan, klavyeden kaynaklı bir sorun olabilir.
      Mobil cihaz kullanıyorsan ve farklı bir klavye uygulaması yüklüyse karakter kodlamasından sorun çıkarıyor olabilir. Klavye uygulamasını kaldırabilirsin yada başka bir cihazdan giriş yapmayı deneyebilirsin.
      Yazım yanlışı olmadığına emin olmak için not defteri uygulamasında TC ve şifreyi yazıp kopyalayabilir giriş ekranında ilgili kutulara yapıştırabilirsin.
      Sorun çözülmezse hangi cihazı kullandığını yazarsan daha net yönlendirebiliriz.

  • ERHAN

    Arkadaşlar ben giriş yapamama sorununu çözdüm.Huawei kullanıyorum.
    settings > system > reset > network settings reset yolunu denediğimizde reset sonrası wifiye bağlanma uyarısı karşımıza çıkıyor tıklayın ve girişinizi yapın.

    • Admin

      Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz Erhan.
      Android cihazlarda Ayarlar > Gelişmiş Ayarlar > Yedekle ve Sıfırla > Ağ Ayarlarını Sıfırla menüsünden ayarları sıfırla düğmesine tıklayıp değişmiş olabilecek ayarları sıfırlayabilirsiniz.
      Eğer resetleme yapmak bağlantı ve giriş yapma sorununuzu çözerse bize geri bildirimde bulunun lütfen.

  • Basak

    Kykwifi pasifti aktifleştirdim fakat bu seferde kullanıcı süresi dolmuştur diyor bunun için ne yapabilirim?

    • Admin

      Wifiden sorumlu memura başvurabilirsiniz.

  • tunahan

    Giriş ekranı gelmiyor herşey doğru eminim ?

    • Admin

      Yaşadığınız sorun hakkında ve hangi cihazda bu sorunları yaşadığınızı yazarsanız çözümü için yardımcı olmaya çalışabiliriz.

  • Yunus Emre

    Oturum açma ekranı telefonuma gelmiyor. Belirttiginiz siteye de giriyorum lâkin internete bağlı değilsiniz hatası alıyorum telefonum KYKWIFI adlı modeme bağlı olduğu halde.

    • Admin

      Wifiye sorunsuz bağlandığınızdan emin olun, mobil interneti kapatın ve yukarıdaki uyarılara dikkat edin. Bağlantıda sorun yoksa doğrulama sayfasını chrome kullanarak açmaya çalışın. Çözemezseniz yaşadığınız sorun ve cihazınız hakkında daha fazla bilgiyi yorum olarak yine buraya ekleyin, yardımcı olmaya çalışalım.

  • selcan

    giriş yapma sayfasında kullanıcı adı veya şifre yanlış diyor giriş yapamıyorum.

    • Admin

      Şifrenizi yeni oluşturduysanız bu normaldir, bir kaç saat sonra bu hata ile karşılaşmadan giriş yapabilirsiniz.