KYK Wifi Çıkış Yapma

KYK wifi çıkış yapma sorunlarının çözümünü paylaşacağız bu yazıda. wifi gsb gov tr çıkış yapma sayfası ile ilgili bilgilerimizi paylaşacağız. Wifi KYK çıkış yapma sorunu sıkça karşılaşılan sorunlardan biridir ve genellikle kullanıcıdan kaynaklı sorunlar yaşanmaktadır.

KYK wifi ağı özel bir ağdır ve kullanırken bunu unutmamak gerekir. Bu ağ üzerinde yaptığınız tüm işlemlerin kaydedildiği de diğer bir gerçek. Giriş çıkış saatleri, IP adresiniz, kullandığınız internet siteleri, bu sitelerden indirdiğiniz dosyaların bilgisi log denilen dosyalarda kaydedilmekte ve yasal bir durum ortaya çıktığında delil olarak kullanılabilmektedir. Bu yasal bilgiler e-devlet üzerinden onayladığınız wifi taahhütnamesinde de yazmaktadır.

KYK Wifi Çıkış Yapma

Temel bilgilendirmenin ardından gelelim KYK wifi çıkış yapma işlemi ve burada karşılaşılan problemlerin çözümüne. Çıkış yapmak istediğinizde karşınıza çıkan en önemli sorunlardan birisi doğrulama sayfasının açılmaması, bu sorunu yaşamamak için giriş yaptıktan sonra bu sayfayı kapatmamaktır.

Ayrıca “Çıkış” düğmesine bastığınız halde sayfa hareketsiz de kalıyor olabilir. Bu genellikle cihazınızın tarayıcısından kaynaklanan bir problemdir. Wifi sisteminden giriş ve çıkış yapmak için Google Chrome tarayıcısının en güncel sürümünü kullanmanız tavsiye edilir.

Wifi’ yi kullandığınız süre boyunca, bağlantıyı kesip tekrar bağlanmak, mobil cihazlarda 3G/4,5 G yi açık bırakmak, VPN kullanmak gibi durumlar çıkış yapmakta sorun yaşamanıza sebep olacaktır. Bu davranışlardan uzak durmalısınız. Cihazınızda değişen ayarları varsayılan ayarlar durumuna geri getirerek bu sorunu çözebilirsiniz.

Eğer KYK internetini 2 farklı cihazda kullanmak istiyorsanız, aynı anda kullanamazsınız. Bu sebeple bir cihazdan diğerine geçerken doğrulama sayfasından çıkış yapma işlemini yapmanız gerekir.

KYK Wifi Çıkış Linki

KYK wifi çıkış linki https://wifi.gsb.gov.tr adresidir. Bu sayfadan Çıkış düğmesine tıklayıp wifi çıkış  işlemini yapabilirsiniz.  Burada en önemli konu bu sayfaya başka bir wifiye bağlı iken ulaşamazsınız. Aynı şekilde 3G/4,5G ile bağlantısı ile bu sayfayı açamazsınız, yalnızca Wifi’ ye bağlı olduğunuzda doğrulama sayfası açılır.

https://wifi.gsb.gov.tr

Beklenmeyen Bir Hata Oluştu Sorunu!

Normal şartlarda çıkış işlemi doğrulama sayfasındaki çıkış düşmesine tıklandığında yapılır. Bu sebeple oldukça basit bir işlemdir ancak sistemde yaşanan problemler nedeniyle zaman zaman problem yaşanmaktadır. Eğer sistemden kaynaklı bir sorun varsa bunun çözümü yoktur. Ancak cihazınızdan kaynaklı sorunlar olup olmadığını da kontrol etmelisiniz.

“Beklenmeyen bir hata oluştu” mesajıyla karşılaşmanızda oldukça olasıdır. Yoğun saatlerde sıkça karşılaşılan bu sorunun çözümü malesef yok. Böyle bir durumda yapabileceğiniz şey tekrar tekrar çıkış yapmayı denemektir.

Çıkış yapmak istediğiniz anda doğrulama sayfası açılmıyorsa sistemden kaynaklı da bir sorun olabilir. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi giriş yaptığınızda doğrulama sayfasını kapatmamalısınız ki çıkış yapacakken sayfanın açılmaması sorununu yaşamayın. Bu durumda sayfa açılmıyorsa genelde yapacak bir şey yoktur.

KYK interneti hakkında daha önce yayınladığımız şifre işlemleri ve giriş yapma konuları için ilgili linklere tıklayınız!

Bu sayfada wifi KYK çıkış yapma sayfasında karşılaşılan sorunlar ve çözümlerini paylaşmaya çalıştık. Burada anlatılanlar dışında bir sorunla karşılaşırsanız yorum yazarak iletebilirsiniz.

kyk wifi çıkış
Yorumlar (134)
Yorum Ekle
  • Burak duran

    Sorun ne kullanıcılarda nede kullanıcıların cihazında, maalesef sorun bu platformu hazırlayan mühendiste ve bu sistemi senelerdir güncelleyecek kapasitesi olmayan gsb da. Bilgisayarım 2017 model windows 10 işletim sistemi yüklü ve sürekli güncel tutarım,tarayıcımıda aynı şekilde.bilgisayarımı bağladığımda 20 dakikada beklesen, el ile “wifi.kyk.gov.tr” adresini arama çubuğunada girsen, gelmiyor tamamen keyfine bağlı yani bazen otomatik ana sayfaya yönlendiriliyor, bazense adamı çıldırtıyor ama gelmiyor.Şansına açıldımı diyelim oturum açtın, bu seferde bilgisayar 100kbps/s geçmeyen hızlarla ne yapacağını bilemiyor, yurt aksaray erkek öğrenci yurdu 2017 de açıldı ve fiber internet gelecek diye 2018 şubat ayına kadar türktelekomun internet bağlamasını bekledik, yani tüm altyapı daha 10 aylık tüm serverlar ve modem rotuerler yepyeni. Pcde internet kullanırken olduda şarjınızmı bitti, ertesi günü bekle o zaman ! Çünkü aynı cihazla girmemize rağmen sistem o pcyi sanki yeni bir cihazmış gibi algılıyor ve daha önce oturum açtığın içinse ne sistemden çıkabiliyorsun nede tekrar giriş yapabiliyorsun MAKSİMUM GİRİŞ HAKKINIZ DOLDU diye aptal bir uyarı karşılıyor sizi. Diyelimki akıllı telefondan kullanıyorsun ve odadan biraz uzaklaştın, bütün yurt aynı ağı kullanmasına rağmen başka bir modemin yaydığı kykwifi ağına bağlanırsan, internet iptal,tekrar wifiyi kapa aç yapman gerekiyor tabii sistem yoğunluğundan 10 dakikadan önce tekrar bağlanabilirsen… artık şu dandik arayüzü lütfen işini bilen bir kişiye yeniletin, işin başına ehil kişileri getirin

  • Aslı

    PC’den girdim çıkış yapmadan kapattım pcyi. İki saat sonra Telefonla bağlanmaya çalıştım fazladan oturum açamazsınız dedi. Pcden sayfayı açmasını bekliyorum çıkış yapmak için ancak pcde ne net var neden wifi sayfası açılmıyor.

    • Admin

      Merhaba, normalde bilgisayarı açıp interneti kullanmaya devam edebilmeniz gerek. Ancak IP adresi değişmiş olabileceği için sorun çıkarır. Ayrıca yoğun saatlerde sayfanın açılmama sorunu var, bu sebeple sayfayı (tabiki bilgisayarı da) kapatmamanızı tavsiye ediyoruz.

  • Beyza

    Internetim çekiyor ama wifi işaretinin yanında ünlem var ve internet kullanılamıyor diyor lütfen bi çare bulun

    • Admin

      Proxy, DNS yada VPN aktifse kapatın, bilgisayarın wlan sürücüsünün güncel olup olmadığını kontrol edin. Format atılan yada güncelleme yüklenen bilgisayarlarda benzer sorunlar yaşanabiliyor. Daha önce kullanabiliyorken bu sorun ortaya çıktıysa sistem geri yükleme yapabilirsiniz. Bunları sırayla kontrol edin, deneyin.

  • Nafiye

    Sinyal gücü çok iyi olmasına rağmen internet bağlantısı Yok uyarısı geliyor ve hiç bir şekilde Wi-Fiye bağlanamıyorum neden

    • Admin

      Merhaba, genelde yurt internetinde kesinti olduğunda bu uyarı görünür. Yurtta genel bir sorun yoksa cihazın bağlantı ayarlarını sıfırlayıp bağlanmayı deneyebilirsiniz. Eğer bilgisayarda bu sorunu yaşıyorsanız wlan sürücüsünü güncel sürümünü yükleyebilirsiniz.

  • Eliz

    Girişte tc ve şifremi ama sayfaya geri yönlendiriyor ve şifre yada kullanıcı adı yanlış diyor. Ne yapmam gerekiyor

    • Admin

      Merhaba, son gelen yorumlarda bu sorun sıkça soruluyor. Öncelikle cihazdan kaynaklı bir sorun olmadığını anlamak için başka bir cihazla giriş yapmayı deneyin. Olmazsa idareye gidip şifrenizi sıfırlayabilir, oradan ayrılmadan yeni şifre ile giriş yapmayı deneyebilirsiniz. Eğer yeni şifre ile giriş yapamazsanız sorumlu memura bunu iletin ve çözüm isteyin.

  • Hande

    Telefondan oturum açıp girdim normaldi bi süre sonra internet kullanılamıyor demeye başladı bu yüzden bağlanamıyorum

    • Admin

      Merhaba, wifi sinyali zayıfladığı için bu sorun çıkmış olabilir. Ayrıca sistemden çıkış yaptıktan sonra telefonun bağlantı ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsiniz.

  • Esra

    Ben bilgisayardan girmek için telefondan çıkış yaptım daha sonra tekrar telefona döndüğümde IP adresi bulunamadı diyor ne yapmalıyım

    • Admin

      Eğer sistemden kaynaklı geçici bir sorun değilse telefonun bağlantı ayarlarından kaynaklı olabilir. Eğer cihazınız android ise Ayarlar > Gelişmiş Ayarlar > Yedekle ve Sıfırla > Ağ Ayarlarını Sıfırla menüsünden ayarları sıfırla düğmesine tıklayıp değişmiş olabilecek ayarları sıfırlayabilirsiniz.

  • İpek

    Ben e devletten taahhütname yi falan onayladım. WiFi direk bağlanıyor fakat bende oturum açmak için herhangi bi sayfa falan çıkmadı hata da vermedi oturum açın diye ne şekilde interneti kullanabilirim nasıl açabilirim oturumumu?

    • Admin

      Oturum açma sayfası otomatik olarak açılmıyorsa https://wifi.kyk.gov.tr adresini chrome tarayıcısının adres satırına yazarak açabilirsiniz. Gelen ekrandan TCKN ve şifre ile giriş yapacaksınız.

  • selçuk

    wifi.kyk.gov.tr ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı. bu yazı çıkıyor ve wifi.kyk.gov.tr adresine geçiş yapmıyor ne yapmalıyım bi yardımcı olursanız çok sevinirim

    • Admin

      Merhaba, bu sorunun çözümü için (telefon/bilgisayar) kullandığınız cihazı bilmemiz önemli.
      Yinede bilgisayar için VPN,DNS varsa devre dışı bırakın. Son zamanlarda güncelleştirme yüklendi mi kontrol edin. Güvenlik duvarı aktif mi kontrol edin. Kısacası cihazda ne değişti de bu sorunu çıkarıyor tespit etmeye çalışın.
      Son durumda, daha fazla ayrıntı yazarsanız daha net yönlendirebiliriz.

  • Enis

    Wifi.kyk.gov.tr ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı diyor. Normalde bir sorun yoktu hep giriyordum. Pc den çıkış yaptım, telefondan girmek istedim. Siteye girmiyor çevrimdışı diyor vs. Mobil veriyi açıp siteye ulaşmayı demeyince ilk yazdığım geliyor. Ne yapmam gerekli?

    • Admin

      Mobil veri ile erişemezsiniz doğrulama sayfasına ve bu hata ağa bağlı olmadığınızda çıkar. Ağa bağlı olduğunuzda açılmaması geçici bir problemden kaynaklanıyor olabilir.
      Eğer geçici bir sorun değilse, telefonda yüklü olan uygulamaları kontrol edin, VPN yada DNS değiştiren bir uygulama var mı?
      Daha önemlisi telefona herhangi bir güncelleme yüklendi mi?

  • Elvan

    Giriş yaptığımda tc ve şifreyi giriyorum
    Girişe basıyorum olmuyor tekrar giriş sayfası açılıyor tekrar tc ve şifre giriyorum ısrarla giriş sayfası açılıyor ne yapmam lazım

    • Admin

      Sayfa tekrar açıldığında ekranda bir hata yada uyarı mesajı olması gerek, ona dikkat edin. Başka bir tarayıcıda (tavsiye:google chrome) giriş yapmaya çalışın.

  • dhfhfhgf

    çıkış yapmadığım için mi kyk wifi sayfası açılmıyor?

    • Admin

      Hayır sayfanın açılmaması bağlantı sorunu olduğunu gösterir. Yukarıdaki uyarılara dikkat edin, bağlantı sorununuzu çözdüğünüzde doğrulama sayfası açılacaktır.

  • Göksel

    Wifi agi tabletimde bagliydi fakat ben cikis yapmadan direk kapattim interneti ve bilgisayarda girmeye calistim girmedi ama su an tabletimle de internete baglanamiyorum birden fazla cihazlagiris yapamazsiniz diyor.ne yapmaliyim??

    • Admin

      Merhaba, yukarıdaki uyarılarımızda bu durumdan bahsetmiştik. Bir süre sonra (muhtemelen 4 saat) sistem oturumunuzu sonlandıracak ve tekrar giriş yapabileceksiniz.

  • Hamit

    Benim sorunum her zaman başka yurtlara isteğim dışında bağlanıyor ve habire bağlantım kesiliyor sorunlar android 8’e geçtiğim günden beri var bilgisayarda aynı problem söz konusu değil şifremi sıfırladım ama maalesef değişen birşey olmadı

    • Admin

      Merhaba, şifre değiştirmek çözüm değil malesef. Güncelleme yüklenen telefonlarda bu sorun yaşanıyor, önceki yıllarda da mevcuttu. Eğer güncelleme sonrasında hangi bağlantı ayarı değiştiğini bulabilirsen çözülür, biz bulamadık ne yazık ki.

  • bade

    PC’den wifi’ye bağlanabiliyorum ama çıkış yapmama rağmen telefonumdan bağlanamiyorum. Bunun çözümü nedir acaba.

    • Admin

      Telefonla bağlanmaya çalışırken yaşanan sorunlarının büyük kısmı telefondan kaynaklıdır. İnternet dağıtıcı cihazın yakınına gidip bağlanmayı deneyin. Bağlanmazsa telefonun marka ve modelini bize yazın çözüm bulmaya çalışalım.

  • Yunus Emre

    wifi a bağlanıyorum lâkin oturum açma bildirimi gelmiyor. Belirtilen siteye de giremiyorum. Bu konuda ne yapmam lazım ?

    • Admin

      Cihazın ağ ayarlarını kontrol edin. Diğer kablosuz ağlara bağlanabiliyor mu emin olun. DNS ayarı yada VPN gibi servisler yada özel uygulamalar yüklüyse bunları devre dışı bırakın.

  • sema

    Telefondan sorunsuz kullanıyorum bilgisayarımdan girmek istediğimde sarı ünlem çıkıyor, giriş yapamıyorum. çıkış yapamıyorum diye mi ünlem geliyor.

    • Admin

      Sarı ünlem işaretinin wifi çıkış yapma işlemi ile ilgisi yok, bu bilgisayarınızdan kaynaklı bir sorun. DNS değişikliği, VPN servisi vs bir şey yoksa muhtemelen bilgisayarınızın kablosuz ağ sürücüsünden kaynaklı. Bilgisayarın marka ve modeline göre en güncel sürücüyü yükleyip bu sorunu çözebilirsiniz. Öncelikle yukarıdaki uyarıları kontrol edin.

  • emre

    wifi kyk çıkış yapmıyor ne yapabilirim?

    • Admin

      Yukarıda anlattığımız konuları kontrol ettiniz mi? Yaşadığınız sorunla ilgili daha fazla bilgi verirseniz çözümü için yardımcı olmaya çalışırız.

  • seda

    Wifiden çıkış yaptığım halde sabah giriş yapamıyorum, maksimum kullanıcı hatası veriyor. Geçen yılda arada oluyordu, yine bu hata çıkıyor.

    • Admin

      Eğer çıkış yaparken bir sorun çıkmıyorsa şifreni paylaştığın bir arkadaşın kullanıyor olabilir. Giriş yaptıktan sonra şifreyi değiştir muhtemelen sorun kalmayacaktır.

  • alara

    Yeni kullanmaya başladım kyk internetini. wifi çıkış yapmazsam ne olur bir daha giremez miyim.

    • Admin

      Wifi çıkış işlemi tekrar giriş yapmak istediğinizde giriş yapabilmeniz için gerekli. Çıkış yapmadan mobil interneti açarsanız yada başka bir kablosuz ağa bağlanırsanız giriş yapmakta sorun yaşarsınız. İşleriniz bittiğinde çıkış yapın ki, gerektiğinde tekrar sorunsuz giriş yapabilesiniz.