KYK Wifi Giriş Yapma

Bu yazıda KYK wifi giriş yapma işlemi ve KYK giriş sayfasında karşılaşılan sorunların çözümünü anlatacağız. KYK wifi giriş yapmak için doğrulama sayfası üzerinden TC kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yapmanız gerekir. Ancak pek çok durumda bu sayfada sorunlarla karşılaşmak ve giriş yapamamak muhtemeldir. Burada sırasıyla yapmanız ve yapmamanız gerekenleri anlatacağız.

KYK Wifi Doğrulama Sayfası Açılmaması

KYK wifi giriş yapmak için doğrulama sayfasının açılmaması karşılaşılan en yaygın sorundur. Doğrulama sayfası ile ilgili bilmeniz gereken en önemli konu bu sayfa yalnızca KYK Wifi’ ye sağlıklı bir şekilde bağlandığınızda açılır. Wifi ye bağlıysanız doğrulama sayfasını açmak için buraya tıklayın!

Öncelikle KYK Wifi ağına bağlandığınızdan emin olunuz. Bunun için mobil bağlantınızı kapatın. Cihazda VPN yada benzeri uygulamalar aktifse kapatıp ve doğrulama sayfasını açmayı deneyin. Son olarak Chrome tarayıcısının en güncel sürümünü kullandığınızdan emin olun.

KYK Wifi Giriş Yapamama

Yukarıdaki tüm uyarılara dikkat ettiniz ancak doğrulama sayfasını açamadınız yada giriş yapamadıysanız son olarak kontrol etmeniz gereken bilgisayarınızın kablosuz ağ sürücüdür. Diğer ağlara normal bir şekilde  bağlanıyor olabilirsiniz, ancak kablosuz sürücüsünden kaynaklanan sorunlar nedeniyle KYK wifi ağına bağlantıda sorun yaşamanız çok olası. Sürücüyü kaldırıp tekrar kurmayı, güncelleme geldiyse güncel sürümü yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Maksimum Giriş Hakkınız Doldu Uyarısı

KYK wifi de her kullanıcı aynı anda yalnızca 1 cihaz ile bağlanabilir. Eğer kullandığınız cihazdan çıkış yapmadan başka bir cihazla giriş yapmaya çalışırsanız maksimum giriş hakkınız doldu hatası ile karşılaşırsınız. Bu durumda önceki cihaza dönüp KYK wifi çıkış yapma işlemini yapmalı daha sonra giriş yapmayı denemelisiniz.

Ayrıca çıkış yapmadan wifi bağlantısını keserseniz, 3G’yi açarsanız tekrar wifiyi açtığınızda bu uyarı ile karşılaşırsınız.

Kullanıcı Aktif Değil Uyarısı

KYK wifi ye giriş yapmak isterken kullanıcı aktif değil hatası ile karşılaşabilirsiniz. Bu sistemin otomatik bir şekilde hesabınızı pasifleştirdiği anlamına gelir. İdareye başvurarak hesabınızı aktif hale getirebilir ve tekrardan kyk wifi giriş yapabilirsiniz.

Kullanıcı Adı veya Şifre Hatalı

Eğer e-devlet üzerinden şifrenizi ilk defa oluşturduğunuzda giriş yapmaya çalışırken “kullanıcı adı veya şifre hatalı” uyarısı alıyorsanız bu sorun 2-3 saat içerisinde kendiliğinden çözülecektir. Hesabınız ve oluşturduğunuz şifrenin wifi sistemine aktarılması biraz zaman alır, sonrasına KYK internetini kullanmaya başlayabilirsiniz.

Eğer daha önce kullandığınız şifreniz ile giriş yaparken bu hata ile karşılaşıyorsanız bu sistemden kaynaklı bir sorundur. Muhtemelen tüm kullanıcılar bu hata ile karşılaşıyordur. Sistemdeki aksaklık giderildiğinde giriş yapma sorunuda çözülmüş olacaktır.

Şifrenizi doğru girdiğinizden eminseniz ve KYK wifi giriş yapmak istediğinizde bu hata ile karşılaşıyorsanız bir kaç saatlik bekleme süresinden sonra normal bir şekilde giriş yapabileceksiniz. Bu durumda yapmanız gereken bir şey yoktur.

Buraya kadar KYK wifi giriş yapma sayfasında karşılaşılan sorunları ve çözümlerini anlatmaya çalıştık. Eğer giriş yaparken karşılaştığınız başka sorunlar varsa yorum yazarak sorularınızı bize ulaştırabilirsiniz.

KYKkyk wifikyk wifi girişkyk wifi giriş yapma
Yorumlar (161)
Yorum Ekle
  • Müjde

    Merhaba, Kyk WiFi telefonun ekranı kapanınca hemen kesiliyor. 5 dakikada bir kendi kendine WiFi işareti de kayboluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

  • Binnur

    Kyk wifi şifreniz pasifleştirildi maili geldi acaba sorun nedir?

  • Barış

    GSBWIFI yani eski adıyla kyk wifi de sertifika indir yükle whatsappa girersin sıkıntı yok dediler Android cihazlarda nasıl yüklediğin yazmamışlar. Çözümü bilen biri yardım etsin

  • Mehmet Yanıkoğlu

    Merhaba GSBWİFİ spotify ve whatsapp erişim sorununu çözebilmek için sizin verdiğiniz sertifikayı indirdim kurdum yalnız hiçbir şey olmadı kurulum kılavuzuyla aynı şekilde olmasına rağmen tek ben değil herkeste aynı sorun verdiğiniz sertifikada sıkıntı olmalı ne yapabiliriz bu durumda.

    • Admin

      Sertifika yükleme adımlarında bir sorun yaşamış olabilir. Ayrıca ios cihazlarda yüklenen sertifikayı etkinleştirmeniz de gerek. Baştan yapmanızda fayda var.

  • zeynep

    kotanin ne kadar kaldigina nerden bakiyoruz

    • Admin

      Giriş yaptıktan sonraki ekranda “kota bilgileri” başlığında görebilirsiniz.

  • Uur çelik

    telefonu mu değiştirdim ve kyk wifi nin bağlanmak için yolladığı bildirimi alamıyorum . kendim siteye de giremiyorum . bunun nedeni telefonu değiştirmem olabilir mi ?

    • Admin

      Hayır, yeni telefondaki ayarlar yada uygulamalar sorun çıkarabilir.

  • Hasan

    Ya admin benim telefonda KYK wifi gelip bağlanıp hemen kopuyor… Sayfaya da bu iki üç saniye oturum açamıyorum…

    • Admin

      Merhaba, bu bahsettiğiniz şikayet bu yıl çok geliyor, cihaz marka modeli ve kullandığınız uygulamaları paylaşırsanız bir tahminde bulunabiliriz. Ayrıca bu sorunu akşam saatlerinde yaşamanız çok olası, access pointin yanına gidip giriş yapmayı denediniz mi?

  • Ayşegül

    20-30 kere denemem rağmen giriş sayfası bir türlü açılmadı. “Kullandığınız kablosuz bağlantı ağı (“KYKWIFI”) giriş sayfasını ziyaret etmenizi gerektiriyor olabilir.” yazan bir sayfadan başka hiçbir şey göremiyorum birkaç gündür. bu problemi nasıl çözeceğim her türlü yolu denedim ama olmuyor?

    • Admin

      Merhaba, paylaştığınız uyarı kablosuz ağa sağlıklı bir şekilde bağlandığınızı gösteriyor. Bağlandıktan sonra giriş sayfasını açmanız gerek, bunun için yukarıda paylaştığımız giriş sayfası linkini kullanabilirsiniz bunun için.

  • Ayşe

    Kyk wifiye bağlanamıyorum oturum aç bildirimi gelmiyor bu sorun sadece kyk wifi de oldu ne yapabilirim

    • Admin

      Doğrulama sayfasının adresini elle yazıp girebilirsiniz.

  • Kayra

    Chomedan girmeye çalışanlar için gizli sekmede giriyor.

  • Elif

    Merhaba yurt internetine 2 Haziran 2019’dan beri “bağlantınız gizli değil” gerekçesi ile bağlanamıyorum. Siteye bağlanırken en başta yazan “https” kırmızı şekilde çıkıyor. “wifi.kyk.gov.tr” yönlendirme sitesi sorunlu bunun nedeni
    sanırım sitenin “SSL sertifikası” bitmiş olması, buna bir çözüm bulursanız sevinirim.
    Bir iki kez telefonumun saat ve tarih ayarını değiştirip girdim fakat bu sefer hiçbir şekilde olmuyor, umarım yardımcı olunur, teşekkür.

    • Admin

      Merhaba, yorumda yazdığınız bilgiyi biz paylaştık zaten. Malesef sorun ortadan kalkıncaya kadar geçici çözümler için yardımcı olabiliriz.

  • Özhan

    İkinci yorumda adminin anlattığı gibi mozilla kullanarak giriş yapabilirsiniz az önce denedim oluyor.

  • Adalı

    Güvenlik sorununu ihmal eden tarayıcılardan giriş yapınız derken ne demek istediniz ben onu tam anlayamadım arkadaşın atmış olduğu yoruma göre denemiş olmuş banada yoruma cevap yazarak nasıl yapmam gerektiğini anlatırsanız sevinirim…

    • Admin

      Merhaba, mozilla gibi tarayıcılarda hata ekranında gelişmiş seçenekler kısmı var. O seçeneklerle doğrulama sayfasına ulaşabilirsiniz.

  • Ömer Faruk

    Arkadaşlar farklı Bi tarayıcıdan girmeyi denerseniz giriş yapabilirsiniz denedim oluyor herkese iyi çalışmalar

  • Adalı

    Kablosuz ağ bağlantısı giriş sayfasını ziyaret etmeniz gerekiyor olabilir diyor lakin her https://wifi.kyk.gov.tr aderesine girdiğimde bununla karşılaşıyorum ve adres çubuğunda kırmızı ünlem şeklinde bir işaret var ne yapmalıyım siteye bir türlü girmiyor memurlara gittim yurt geneli olan bir arıza olduğunu söylediler lakin ben buna inanmıyorum çünkü yurt ramazan bayramı tatili sebebiyle sadece 5 6 kişiyiz diğer arkadaşlarda siteye girmekte lakin ben de niçin girmemekte sebebini yazarsanız teşekkürler…

    • Admin

      Sorun tüm yurtlarda var ve tamamen çözülmesi bayram tatilinde sonra mümkün olabilir. Güvenlik sorununu ihmal eden tarayıcılarla giriş yapabilirsiniz.

  • Ömer Faruk

    Buraya tıklayınız a tıklasamda sorun çözülmüyor KYKWIFI ana sayfasını ziyaret etmem gerektiği yazıyor bu nasıl sağlanabilir lütfen acil bir çözüm herkes şikayetçi ayrıca bilgisayarımdada bağlantınız güvenli değil problemi yaşıyorum buna da bir çözüm bulabilirseniz mutlu oluruz bilgisayarın tarihi doğru olmasına rağmen açmıyor.

  • Enes

    “katılmaya çalıştığınız ağda güvenlik sorunları var” yaziyo giriş sayfasi acilmiyo ve internette yok ne yapmaliyim admin?

  • Celal

    Bağlantınız gizli değil hatası alıyorum DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN
    Böyle bişey de altında yazıyor giriş sayfası açılmıyor

  • Muratt

    Bu günlerdeki hata için söylüyorum : Bu sitenin en üst kısmında ‘ doğrulama sayfası açılmaması’ bölümünden hallediyoruz. Mobil verinizle ( vb) bu siteye girdiniz. Bu sitede kalarak kyk WiFi bağlantısını kurun ve verinizi kapatın. Son olarak da, ilk bahsettiğim doğrulama sayfası açılmaması bölümünde yer alan ” buraya tıklayın” yazan kısma tıklayın ve doğrulama sayfasına ulaşıyorsunuz. Sabahtan beri uğraştım bunun için. Çözdüğüm için mutlu, bu kadar sorun yaşadığım için aşşşırı öfkeliyim. iyi bayramlar.

    • Ayşe

      Allah razı olsun ne kadar uğraştım sizin dediğiniz şekilde yaptım

  • Nadiye

    Kullandığınız kablosuz bağlantı ağı (“KYKWIFI”) giriş sayfasını ziyaret etmenizi gerektiriyor olabilir.
    Bende de bu yazı çıkıyor tarihi aldım 1-2 gün geri yine düzelmedi

    • Kadir

      Aynı sorun