KYK Wifi Giriş Yapma

Bu yazıda KYK wifi giriş yapma işlemi ve KYK giriş sayfasında karşılaşılan sorunların çözümünü anlatacağız. KYK wifi giriş yapmak için doğrulama sayfası üzerinden TC kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yapmanız gerekir. Ancak pek çok durumda bu sayfada sorunlarla karşılaşmak ve giriş yapamamak muhtemeldir. Burada sırasıyla yapmanız ve yapmamanız gerekenleri anlatacağız.

KYK Wifi Doğrulama Sayfası Açılmaması

KYK wifi giriş yapmak için doğrulama sayfasının açılmaması karşılaşılan en yaygın sorundur. Doğrulama sayfası ile ilgili bilmeniz gereken en önemli konu bu sayfa yalnızca KYK Wifi’ ye sağlıklı bir şekilde bağlandığınızda açılır. Wifi ye bağlıysanız doğrulama sayfasını açmak için buraya tıklayın!

Öncelikle KYK Wifi ağına bağlandığınızdan emin olunuz. Bunun için mobil bağlantınızı kapatın. Cihazda VPN yada benzeri uygulamalar aktifse kapatıp ve doğrulama sayfasını açmayı deneyin. Son olarak Chrome tarayıcısının en güncel sürümünü kullandığınızdan emin olun.

KYK Wifi Giriş Yapamama

Yukarıdaki tüm uyarılara dikkat ettiniz ancak doğrulama sayfasını açamadınız yada giriş yapamadıysanız son olarak kontrol etmeniz gereken bilgisayarınızın kablosuz ağ sürücüdür. Diğer ağlara normal bir şekilde  bağlanıyor olabilirsiniz, ancak kablosuz sürücüsünden kaynaklanan sorunlar nedeniyle KYK wifi ağına bağlantıda sorun yaşamanız çok olası. Sürücüyü kaldırıp tekrar kurmayı, güncelleme geldiyse güncel sürümü yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Maksimum Giriş Hakkınız Doldu Uyarısı

KYK wifi de her kullanıcı aynı anda yalnızca 1 cihaz ile bağlanabilir. Eğer kullandığınız cihazdan çıkış yapmadan başka bir cihazla giriş yapmaya çalışırsanız maksimum giriş hakkınız doldu hatası ile karşılaşırsınız. Bu durumda önceki cihaza dönüp KYK wifi çıkış yapma işlemini yapmalı daha sonra giriş yapmayı denemelisiniz.

Ayrıca çıkış yapmadan wifi bağlantısını keserseniz, 3G’yi açarsanız tekrar wifiyi açtığınızda bu uyarı ile karşılaşırsınız.

Kullanıcı Aktif Değil Uyarısı

KYK wifi ye giriş yapmak isterken kullanıcı aktif değil hatası ile karşılaşabilirsiniz. Bu sistemin otomatik bir şekilde hesabınızı pasifleştirdiği anlamına gelir. İdareye başvurarak hesabınızı aktif hale getirebilir ve tekrardan kyk wifi giriş yapabilirsiniz.

Kullanıcı Adı veya Şifre Hatalı

Eğer e-devlet üzerinden şifrenizi ilk defa oluşturduğunuzda giriş yapmaya çalışırken “kullanıcı adı veya şifre hatalı” uyarısı alıyorsanız bu sorun 2-3 saat içerisinde kendiliğinden çözülecektir. Hesabınız ve oluşturduğunuz şifrenin wifi sistemine aktarılması biraz zaman alır, sonrasına KYK internetini kullanmaya başlayabilirsiniz.

Eğer daha önce kullandığınız şifreniz ile giriş yaparken bu hata ile karşılaşıyorsanız bu sistemden kaynaklı bir sorundur. Muhtemelen tüm kullanıcılar bu hata ile karşılaşıyordur. Sistemdeki aksaklık giderildiğinde giriş yapma sorunuda çözülmüş olacaktır.

Şifrenizi doğru girdiğinizden eminseniz ve KYK wifi giriş yapmak istediğinizde bu hata ile karşılaşıyorsanız bir kaç saatlik bekleme süresinden sonra normal bir şekilde giriş yapabileceksiniz. Bu durumda yapmanız gereken bir şey yoktur.

Buraya kadar KYK wifi giriş yapma sayfasında karşılaşılan sorunları ve çözümlerini anlatmaya çalıştık. Eğer giriş yaparken karşılaştığınız başka sorunlar varsa yorum yazarak sorularınızı bize ulaştırabilirsiniz.

KYKkyk wifikyk wifi girişkyk wifi giriş yapma
Yorumlar (161)
Yorum Ekle
  • Ayşenur

    Benim ne telefonum ne de bilgisayarım internete bağlanmıyor bağlantı ekranı bile zar zor geliyor gelincede 2 saniyeye kapanıyor bağlandığım zamanlar ise anında kopuyor online derslerim var ve bunlara katılım sağlamak zorundayım fakat katılamıyorum. Bunun bir çözümü yok mu gerçekten çok mağdur ediyor

    • Admin

      Bulunduğunuz yurttaki altyapı sorunundan kaynaklanıyordur. İdareye gidip sorunu anlatabilirsiniz.

  • Neval

    Merhaba bende önceden bir sorun yoktu ama 2 gündür PC üzerinden ad ve şifre girdikten sonra sosyal medya hesaplarını takıp edin yazısı çıkıyor ve giriş yapıldığına dair yüklenen sayfa yüklenmiyor yoğun olmayan saatlerde de denedim sonuç bulamadım

    • Büşra

      Aynn bnm de öyle oluyor bir çözüm bulamadım . Siz halledebildiniz mi

  • rumeysa

    Bilgisayardan adresten bilgilerime girdikten sonra gsb wi-fi ekranı çıkıyor ve bizi aşağıdaki sosyal medya hesaplarimizdab takip edebiliyorsunuz yazıyor. Hesaplara tıklayınca internet bağlı degil uyarısı geliyor ne yapabilirim.

  • Melda

    Telefonumdan bağlanabiliyorum ancak bilgisayarımdan bağlanamıyorum. Telefondaki bağlantıyı kesip denedim, bilgisayarı açıp kapadım, ağı unutup tekrar bağlandım, Chrome ve Microsoft Edge gibi farklı tarayıcıları denedim ve yine olmadı, ne sabah ne akşam. Üstelik aldığım hatanın çözümünü internette hiçbir yerde bulamıyorum. Giriş sayfasını açıyorum, kullanıcı adı ve şifreyi girip girişe basıyorum, ve ordan beni wifi.gsb.gov.tr/index.html sayfasına yönlendiriyor, yani adımın gözüktüğü, oturumu açtığımı gösteren, başlat durdur çıkış yap seçeneklerinin olması gereken sayfa. Ama hiçbiri yok, sayfa bomboş, sadece köşede iki dil seçeneği gözüküyor ve başka hiçbir şey yok ekranda. Ne denediysem olmadı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    • Ömer

      Aynı sorun bende de var çözüme ulaşırsan geri dönebiliri misin

    • Admin

      Sayfada bir sorun var, çözülecektir.

  • Samet

    KYK wifiye bağlanmaya çalışıyorum kısıtlı bağlantı yazıyor ne yapmalıyım ilk gün gayet güzel gidiyordu ama son iki gün kısıtlı bağlantı internet yok vs diyip internete girmiyor şifre falan her şey de doğru

    • Admin

      Yurttaki altyapıda sorun olmuştur.

  • Sena

    Bütün işlemlerimi yaptım ama wifi bağlandığım zaman (İnternet bağlantısı yok) diyor ne yaptıysam olmadı

    • Admin

      Sistemin yoğun olduğu (akşam) saatlerde bu problem yaşanıyor malesef.

  • Adem

    Ben şifremi unuttum Yeni şifre oluşturmak için ne yapmalıyım?

    • Admin

      İdareye başvurup şifrenizi sıfırlamalarını isteyebilirsiniz.

  • Okan

    Aktif duruma çevirdiler lakin oturum açılımı esnasında kullanıcı adı şifre sonrasında KULLANICININ GEÇERLİLİK SÜRESİ DOLMUŞ yazısıyla karşılaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim

    • Admin

      Bunu da görevli memura iletin, çözecektir.

  • Anderson

    E posta hatalı diyor hangi e postayı gireceğiz

    • Admin

      E-devletteki kayıtlı e-postayı.

  • fatma

    bilgisayardan bağlantı gerçekleştirdim çıkış yapmadım ama 8 saatten fazla bir süre sonra telefonumdan bağlandım şuan telefonumdan çıkış yaptığım halde bilgisayardan giriş yapamıyorum gerçekleştirdiğim adımlar wifiyi açıyorum GSBWİFİ ye bağlanıp oturum açıyorum fakat internet yok/açık yazıyor ne yapmalıyım bilgisayarımda sorun olsa ilk sefer hiç bağlanamazdım sanırım ne yapmalıyım?

    • Admin

      Yoğun saatlerde bağlantıda sizin yaşadığınız gibi problemler oluyor.

  • Cengizhan

    KYK yurdunda 4. senem. E-Devlete kayıtlı şifremi yazdığım halde “Kullanıcı adı/ Parola yanlış” uyarısı yapıyor! İdareye gittim yeni geçici şifre verdi ve o da yanlış! Sorun ne? Nasıl çözeceğiz?

  • Cem

    Tahautñameyi onaylayip sifremi aldim kullanici adimi nasil ogrenebilirim

    • Admin

      Kullanıcı adınız TC kimlik numaranız.

  • Berkay

    Benim bilgisayarım bağlanıyor fakat giriş ekranı gelmiyor nasıl çözebilirim?

    • Admin

      Giriş yapmak için wifi dağıtıcı cihazın yakınına gidip deneyin. Eğer yinede sayfa yüklenmiyorsa wifi sürücüsünde bir sorun olabilir. Ayrıca antivirüsler yada VPN, DNS veya IP değiştiren bir uygulama da bu soruna sebep olabilir.

  • Misafir

    Meraba ben şifre oluşturdum wifi bağlanıyor ama geri kesilip oturum açın diyo ve google yüklenmiyo

    • Admin

      Bu sayfada anlatıldığı gibi kullanıcı ve şifreniz ile giriş yapmalısınız.

  • Cks

    Dün e devlet üzerinden wifi için tahaütnamemi onaylayip sifremi olusturdum ama yine de baglanamiyorum KullanIci adi veya sifre hatali diyor

    • Admin

      Bir süre sonra tekrar deneyin. Yine giriş yapamazsanız idareye başvurup durumu anlatın. Hesabınız tanımlı ise şifrenizi sıfırlamalarını isteyin.

  • Kral

    E mail hatalı diyip duruyor ilerliyemiyorum hangi e mail i yazacağız

  • Beraf

    Merhaba, ben gsb wifi için tüm işlemeleri hallettim de iki de bir email hatalı diyor doğru olmasına rağmen ne yapmalıyım

  • Gülseren

    E devlete giriyorum taahhüt onayı için ama sistem güncellemesi nedeniyle teknik hizmet verilmemektedir yazıyor 🙁 yardımcı olur musunuz lütfen bu hafta online eğitimim var ve internetim yetecek mi bilmiyorum

    • Admin

      Geçici bir sorun, düzelecektir.

  • Onur

    Merhaba, kayıt olmaya çalışırken e devletten taahütname imzalanması gerekir yazıyor e devlete girdiğim zaman sistem güncellemesi nedeniyle hizmet vermemektedir diyor. Acaba bu e devlet sistem güncellemesi ne kadar sürer ?

  • Emre

    GSBWİFİ kullanıcı durumumu pasif durumdan Aktif duruma getirdiler fakat kullanıcının geçerlilik süresi dolmuştur uyarısı alıyorum idareye sordum onlarda anlmadı çözümü varmı bunun